Gallery

Do not delete.

Advertenties

Eén reactie

 1. Kim Mulder

  Beste redactie van Siny bezig met.nl,

  Onlangs heb ik jouw site bezocht en ik wil graag even mijn complimenten geven. Ik heb je site goed bekeken en je hebt zeer interessante en vermakelijke artikelen. Leuk om te zien en te lezen!

  De reden dat ik je mail is om te informeren naar een samenwerking met jouw blog. Ik ben werkzaam voor Onna-onna.nl, de voordeligste autoverzekering voor vrouwen. Bij Onna-onna vinden we dat verzekeren prettiger, attenter, en zelfs leuker mag zijn. Daarom kunnen vrouwen nu ook hun handtas met inhoud verzekeren met de handtasdekking, nieuw en uniek in Nederland!

  Op dit moment zijn we bezig om Onna-onna onder de aandacht te brengen op het internet, waarbij we kijken naar mogelijkheden tot samenwerking met op vrouwen gerichte kwaliteitsblogs. Graag zou ik een leuk gastblog voor jouw site willen schrijven over creatieve tassen. Een leuk artikel in de stijl van jouw site, met een natuurlijk linkje naar Onna-onna.nl. Ik denk dat het leuk op jouw blog past en interessant is voor jouw bezoekers.

  Ik zou graag horen wat je van dit idee vindt en of ik je vrijblijvend een artikel mag toesturen zodat je kan zien of het wat voor jouw is. Alvast bedankt voor je reactie!

  Met vriendelijke groet,

  Kim Mulder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s